ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΣ / ANTHELLENATOR

The Anthellenator - Greek Judgment Day ✡ Ⓐ ☭ ☢

The tyrannical AI government known as "SKYGREECENET" became self-aware and lead Greece to the point of Absolute Chaos and Total Fascism. The government-trained humanoids "₪ SIEG-HELLA-SS-88 ₪" have risen. The only hope for salvation is an emotionless and efficient killing machine called Anthellenator, a cyborg assassin programmed by "The NWO Resistance". After successfully wiping the first wave of Greek Drones, the Anthellenator is back to initiate the Greek Judgment Day.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Anthellenic Notes #11 - Κασιδιάρης και Μπελογιάννης


Anthellenic Notes #11 - Κασιδιάρης και Μπελογιάννης

Σαν σήμερα το 1945 έγινε ο αφοπλισμός του ΕΛΑΣ με τη Συμφωνία της Βάρκιζας. Στο βίντεο εδώ, συγκεκριμένα στο 03:00 βλέπουμε τον Κασιδιάρη, μέσα σε ένα ωκεανό προπαγάνδας να λέει και μια αλήθεια. "Ο στρατοδίκης ο οποίος μειοψήφισε κατά την καταδίκη του Μπελογιάννη, ήταν ο Παπαδόπουλος, ο μετέπειτα αρχηγός της επανάστασης της 21ης Απριλίου".



Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος μειοψήφισε στην θανατική καταδίκη του Μπελογιάννη λέγοντας μάλιστα το χαρακτηριστικό "Έγιναν πολλά εγκλήματα και από τις 2 πλευρές". Κρίνοντας τις σχέσεις του Μπελογιάννη με Σοβιετική Ένωση και του Παπαδόπουλου με CIA καταλαβαίνει εύκολα κανένας πως οι 2 πλευρές δεν είναι δεξιοί-αριστεροί, όπως εύκολα θα θεωρούσε κάποιος κρίνοντας με τα εγχώρια δεδομένα, αλλά Αμερική-Ρωσία, όπως ήταν πάντα δηλαδή, πόλεμος υπερδυνάμεων στον οποίο τα υπόλοιπα κράτη απλά παίρνουν το μέρος του ενός ή του άλλου.

Φυσικά ο Κασιδιάρης, παραβλέποντας την Ιστορία, αραδιάζει ένα ατελείωτο παραλήρημα, ονομάζοντας την αντίθετη πλευρά ως "εθνικόφρωνες", Γρίβα, Πλαστήρα, Παπανδρέου, και λοιπούς δηλαδή. Γνωστό το πόσο "εθνικόφρων" ήταν ο Παπανδρέου, όσο για το Γρίβα, με ένα κλικ εδώ μπορεί κανένας να διαβάσει το "εθνικό" έργο του. Όσο για τους Χίτες και τους Ταγματασφαλίτες, τους συνεργάτες των Γερμανών Ναζί κατακτητών, είναι παραπάνω από προφανές γιατί τους λέει "εθνικόφρωνες" ο Κασιδιάρης. Παρακάτω μπορούμε να διαβάσουμε τον όρκο του ΕΛΑΣ και τον όρκο του Ταγματασφαλίτη, επειδή τα γραπτά μένουν.


Το συμπέρασμα που βγαίνει σε όποιον ξέρει ακόμα και βασική ιστορία είναι, οι πράκτορες του Τσώρτσιλ, νίκησαν τους πράκτορες του Στάλιν. Κοινώς, τίποτα το "εθνικό", εκτός και αν είσαι δημαγωγός που κυνηγάει ψηφαλάκια. Οι Ταγματασφαλίτες από την άλλη, βοήθησαν όχι μόνο τους Γερμανούς όσο νικούσαν, αλλά και όταν έχαναν ώστε να φυγαδευτούν από την Ελλάδα. Πολλοί είχαν σχέσεις με μαυραγορίτες, ή ήταν και οι ίδιοι, οπότε ωφελήθηκαν με τις περιουσίες Ελλήνων και Εβραίων οι οποίες έμειναν μετά στα χέρια τους. Αυτοί ήταν οι "εθνικόφρωνες πατριώτες" που λέει εδώ ο Κασιδιάρης, αυτοί που έστελναν ακόμα και τη μάνα τους στο Άουσβιτς και έπαιρναν το σπίτι του γείτονά τους για ένα τενεκέ λάδι.

Ο Κασιδιάρης εν τέλει εδώ πέρα, κρίνει τον Μπελογιάννη και τον Βελουχιώτη σαν κοινούς ποινικούς εγκληματίες και όχι σαν ίσους αντιπάλους όπως έκανε π.χ. ο Παπαδόπουλος. Για όσους έχουν διαβάσει Παπαδόπουλο και Παττακό, ήταν 2 άνθρωποι οι οποίοι έδιναν μεγάλη βαρύτητα στην Ιστορία, γνωρίζοντας πόσο εύκολα μπορεί αυτή να παραποιηθεί ή και να αντιστραφεί εντελώς, κρίνοντας από το ποιος βρίσκεται στην εξουσία. Το να πηγαίνεις κόντρα στην ιστορία, αλλά και στις αρχές του πολέμου, εμφύλιου ή μη δείχνει εφήμερη πολιτική προπαγάνδα και συλλογή από ψηφαλάκια για ένα κόμμα. Φυσικά ο Κασιδιάρης δε θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία ούτε θα περίμενε να καταλήξει σαν τον Περίανδρο, το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου που ο αρχηγός της Χ.Α. έδωσε εντολή να «καθαρίσουν». Επίσης έκπληκτικό αν όχι ύποπτο το γεγονός που ο Μιχαλολιάκος βρέθηκε τόσο εύκολα στη φυλακή ενώ είχε μάθει τόσα χρόνια να φυλάγεται καλά. Και ο νέος στα πράγματα Κασιδιάρης είναι έξω. Όλα αυτά δείχνουν πως κάποιος μίλησε στις αρχές για να γλυτώσει ο ίδιος και φυσικά, έδωσε παραπάνω στοιχεία για τους υπόλοιπους. Γνωστές αυτές οι συμφωνίες για την αντιμετώπιση εγκληματικών συμμοριών.

Η Χρυσή Αυγή από την άλλη, η οποία έχασε τον αρχηγό της και συνεχίζει ως νέο κόμμα, με νέο αρχηγό και νέο όνομα, δείχνει εκτός από μια ευρύτερη ανοργανωσιά, μια μεγάλη κίνηση απελπισίας. Μια κίνηση την οποία θα στηρίξει επίσης αμόρφωτος, ανιστόρητος και απελπισμένος κόσμος. Η Ιστορία πάντως έχει δείξει πως ο Ναζισμός ξεκινάει πάντα από Πατρίδα και Ιδέα, συνεχίζει με μαχαίρια και πόλεμο και ο τελευταίος αυτοκτονεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου