ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΣ / ANTHELLENATOR

The Anthellenator - Greek Judgment Day ✡ Ⓐ ☭ ☢

The tyrannical AI government known as "SKYGREECENET" became self-aware and lead Greece to the point of Absolute Chaos and Total Fascism. The government-trained humanoids "₪ SIEG-HELLA-SS-88 ₪" have risen. The only hope for salvation is an emotionless and efficient killing machine called Anthellenator, a cyborg assassin programmed by "The NWO Resistance". After successfully wiping the first wave of Greek Drones, the Anthellenator is back to initiate the Greek Judgment Day.

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Anthellenic Notes #17 - Έλληνες και Μετανάστες

Anthellenic Notes #17 - Έλληνες και Μετανάστες

Για την τωρινή, αλλά και μόνιμη κατάσταση στην Ελλάδα φταίνε αποκλειστικά και μόνο όσοι βολεύτηκαν με την πλασματική ευμάρεια και οι οικογένειές τους. Κάνετε έναν πρόχειρο υπολογισμό να δείτε σε ποσα εκατομμύρια αντιστοιχεί. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατάντησαν ένα ατελείωτο τσίρκο στο οποίο από τη μια έμπαιναν πρώτα τα κομματόσκυλα και από την άλλη ερχόντουσαν ξάδερφοι του αφεντικού από το παράθυρο ως προϊστάμενοι από το πουθενά. Λίγο πριν ξεσπάσει το φιάσκο των «Αγανακτισμένων», κανένας δε βγήκε ποτέ να καταγγείλει τίποτα, αλλά ακόμα και μετά, όλοι έτρεξαν να καλύψουν πρώτα τον εαυτό τους. Οι εταιρίες με τα περισσότερα Golden Boys και τα μεγαλύτερα εφάπαξ σώθηκαν πρώτες. Όσες δε μπόρεσαν να σωθούν, άπλωσαν τις ράμπες για να μεταπηδήσουν οι ευνοημένοι τους στην επόμενη παράγκα.

Οι νέες γενιές ψάχνουν να φύγουν πριν καν τελειώσουν τη βασική εκπαίδευση, η οποία έχει επίσης καταντήσει αντάξια τριτοκοσμικής χώρας, με ελλείψεις στα βιβλία, στη διδακτέα ύλη, στη θέρμανση των σχολικών κτιρίων αλλά και τις υποδομές γενικότερα και εν τέλει, με νέους θεσμούς όπως οι απλήρωτοι εθελοντές καθηγητές. Πολλά σχολεία επίσης έχουν καταντήσει άντρα πολιτικής προπαγάνδας από τον εκάστοτε διευθυντή, καθηγητή ή μαθητή ο οποίος εκμεταλλευόμενος την έλλειψη σχετικής ενημέρωσης, περνάει ευκολότερα τις εκάστοτε πολιτικές του πεποιθήσεις σε μεγαλύτερο ακροατήριο. Αυτό οδηγεί μια γενιά η οποία θα έπρεπε να αμφισβητήσει πλήρως τις πρακτικές, μεθόδους και ιδεολογίες της προηγούμενης, να προβατοποιείται και να καταλήγει χειρότερη από την προηγούμενη, ακόμα πιο απολιτίκ, εκλέγοντας τους μελλοντικούς της δυνάστες.

Η αυτοκριτική η οποία πρέπει να γίνει είναι σκληρότατη, αλλά εφόσον κανείς δεν έχει το κουράγιο να το κάνει, προτιμάει να βλέπει τα παιδιά του να φεύγουν στο εξωτερικό, τη κοινωνία του να διαλύεται κάθε ώρα και να ρίχνει το φταίξιμο σε κάποια εξωτερική δύναμη και τους μετανάστες.

Η αντιμετώπιση στους Έλληνες στο εξωτερικό ήταν πάντα προβληματική. Βρωμοέλληνες στη Ν. Υόρκη τους λέγανε, πογκρόμ κατά Ελλήνων στο Μανχάταν, στον Καναδά, στην Ιστανμπούλ, απαγορευτικά μέτρα στην Αυστραλία για την υπερβολική μετανάστευση από Ελλάδα.

"Πονεμένους της γης" τους θεωρούν τους Έλληνες κι εκεί.

Πρόπερσι σε Αγγλία-Γαλλία-Γερμανία είπαν πως σκέφτονται να κλείσουν τα σύνορα για τη μετανάστευση με ειδική μνεία στην Ελλάδα.

Πογκρομ κόντεψε να γίνει και κατά Ελλήνων στη Μαριούπολη Ουκρανίας.

Όσο το μίσος διαιωνίζεται, ειδικά απέναντι στους μετανάστες, τόσο αυτό θα γυρνάει μπούμερανγκ.

http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128a.htm

http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128b.htm

anthellenism.blogspot.gr/2013/08/anthellenic-notes-4-1918-anti-greek.html

http://www.rwf.gr/288/εκπομπές/ελλάδα/βρωμοέλληνες-μέρος-1ο/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου