ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΣ / ANTHELLENATOR

The Anthellenator - Greek Judgment Day ✡ Ⓐ ☭ ☢

The tyrannical AI government known as "SKYGREECENET" became self-aware and lead Greece to the point of Absolute Chaos and Total Fascism. The government-trained humanoids "₪ SIEG-HELLA-SS-88 ₪" have risen. The only hope for salvation is an emotionless and efficient killing machine called Anthellenator, a cyborg assassin programmed by "The NWO Resistance". After successfully wiping the first wave of Greek Drones, the Anthellenator is back to initiate the Greek Judgment Day.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Wall Of Truth


Το Ανθελληνικό Χάος θα επικρατήσει.

===

Όποτε έρχεται κάποιος να υπερασπιστεί εμετικά τοξικά απόβλητα του εγχώριου "χιούμορ", όπως ο Αρκάς, Mikeius, Σίλας Σεραφείμ, Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Ζουγανέλης, Αντώνης Κανάκης, Μάνος Βουλαρινός, Γιάννης Μπέζος κ.ο.κ.




===

Rainbow Colors, Month of Pride, 
Freedom of Expression, nothing to hide



===

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης


===

Στη Χούντα κοιμόμασταν με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά.
Μια μέρα κοιτάξαμε έξω από το ανοιχτό παράθυρο κι έλειπε η μισή Κύπρος.


===

Here I am, I'm not really there


===


===

Αντιφασισμός μέχρι τέλους
   
Το γεγονός πως ο Μάρτιν Σουλτς έδιωξε τον νεοναζί (ή χρυσαυγίτη, το ίδιο κάνει) ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό από την Ευρωβουλή, μετά τα ρατσιστικά σχόλια του τελευταίου για τον λαό της Τουρκίας, έχει τόση χρησιμότητα εναντίον του Φασισμού, όσο και το "κυνήγι" του Αντώνη Σαμαρά στη Χρυσή Αυγή, δηλαδή καμία απολύτως. Η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα στηρίζεται στο δήθεν προφίλ αντισυστημικότητας που πάει να περάσει το νεοναζιστικό κίνημα, οπότε όλες αυτές οι ενέργειες δρουν αθροιστικά υπέρ του. Εξαρχής ο Νίκος Μιχαλολιάκος βάσισε το προφίλ της Χ.Α. σε τέτοιες ενέργειες, όταν το κόμμα ήταν ακόμα στα σπάργανα. Δολοφονικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους στην κηδεία του χουντικού Ευάγγελου Μάλλιου, επίθεση κατά του δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη, τον οποίο μαζίμε τον Αριστοτέλη Καλέντζη χτύπησαν στο κεφάλι και τον είχαν ρίξει σε ένα λάκκο με ασβέστη και μια σειρά βομβιστικών ενεργειών στην Αθήνα, για τις οποίες χρησιμοποίησε εκρηκτικές ύλες που είχε κλέψει από τον Ελληνικό Στρατό και καθαιρέθηκε από το βαθμό του αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων. Τα έγγραφα της εποχής δείχνουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο, κατά τη δεύτερη κατάθεσή του στις 27-7-1978, να καταδίδει στην Αστυνομία τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης στην οποία συμμετείχε (Α. Καλέντζη, Α. Πρωτοπαπά, Θ. Παπουτσά, Λ. Παξινόπουλο, Ν. Τσάμη, Ι. Γιαννόπουλο και το "συντονιστή" λοχαγό Τζαβέλα). Ο Μιχαλολιάκος έδωσε 8 ονόματα συνεργατών του, που οι ποινές τους κυμάνθηκαν από 5 μέχρι 12 χρόνια φυλάκιση, ενώ η ποινή του Μιχαλολιάκου περιορίστηκε στους 13 μήνες.

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία συνέχισε και συνεχίζει με εκδηλώσεις μίσους, μαφιόζικους εκβιασμούς, "προστασία" και μπραβιλίκια, συνεργασίες με όλα τα βρώμικα κυκλώματα που υπάρχουν και φυσικά δολοφονίες. Και η όποια κριτική και επίθεση εναντίον της πρέπει να γίνεται όχι από έτερους φασίστες δήθεν "νεοδημοκρατικών" ή "νεοφιλελεύθερων" κομμάτων, ούτε από αυτόκλητους ηγέτες και ψευτοσωτήρες της "Ευρώπης των Λαών", αλλά μόνο από το Αντιφασιστικό Μέτωπο.
   
Τέλος, στη ρητορική της Χ.Α. -όπως και κάθε νεοφασίστα στην Ευρώπη- περιλαμβάνεται και η διάλυση της Ε.Ε., εξού και η ευθύς αντίθεσή τους με αυτή. Η Ε.Ε. στην παρούσα φάση της, είναι η ισχυρότερη ένωση κρατών μέχρι σήμερα στην παγκόσμια ιστορία. Παρόλαυτά, η αδυναμία της -και κατά περίπτωση αποτυχία της- να ανταπεξέλθει σε ζητήματα οικονομικού, πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου, έχει οδηγήσει τεράστιο μέρος των κατοίκων της σε εξαθλίωση. Τα τελευταία χρόνια βιώνει μια από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις στην ιστορία με το προσφυγικό ζήτημα, η οποία και πάλι τη βρίσκει με κλειστά σύνορα, στρατόπεδα συγκέντρωσης και λοιπές φασιστικές και απάνθρωπες τακτικές απέναντι στους πρόσφυγες. Είναι για μια ακόμη φορά υποχρέωση του κάθε ανθρώπου, να δείξει εμπράκτως την αλληλεγγύη του απέναντι σε τέτοιες κρίσεις, χωρίς να πέφτει παράλληλα στη παγίδα των νεοφασίστων που ζητούν μεν διάλυση ενώσεων, κρατών και θεσμών, αλλά για τη δική τους μισάνθρωπη ατζέντα.
   
Δεν είναι εποχή "μερικής καταδίκης", δεν είναι εποχή συγκρίσεως "δύο άκρων", δεν είναι εποχή απάθειας και απολιτίκ χαλαρότητας, δεν είναι εποχή για "ναι-μεν-αλλά", δεν είναι εποχή να λέει κάποιος "δεν είμαι ρατσιστής ή φασίστας" επειδή αυτό θεωρείται κακό ή μη πολιτικά ορθό. 
Πρέπει να μπει το ΑΝΤΙ μέσα στη ζωή και τη δράση όλων.
Συνεχής και αδιάκοπος πόλεμος στο Φασισμό με Αντιφασισμό.



===

Εθνικής Ενότητας αυταπάτες

Είναι ο καιρός όπου για να επιβιώσει η πάσης φύσεως εξουσιαστική δομή, δημιουργεί εκτός των ψευδών οικονομικών κρίσων του Καπιταλισμού, και άλλες, πραγματικές, ανθρωπιστικές.
Είναι μια χώρα που δέχεται και τις δύο αυτές κρίσεις ταυτόχρονα και ένα υγίες κομμάτι της κοινωνίας προσπαθεί να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς και με αλληλεγγύη.
Είναι η ίδια χώρα της οποίας ένα ανθυγιεινό κομμάτι της κοινωνίας, προσπαθεί να διώξει με κάθε τρόπο αυτό που έχει μάθει να θεωρεί ως "εισβολέα".
Είναι η Βιομηχανία Πολέμου η οποία θα τροφοδοτεί πάντα όλες τις πλεύρες, και τον "θρησκευτικά φανατισμένο ανατολίτη" αλλά και τον "πολιτισμένο δυτικό τιμωρό".
Είναι η λέξη "Ελλάδα" που μπαίνει στον πάσης φύσεως πολιτικό λόγο όλων, σαν κάτι το μαγικό, το οποιό προσαρμόζεται σε όσα πιστεύουμε, είναι όσα είμαστε, αλλάζει όταν αλλάζουμε.
Είναι η ψευδαίσθηση περηφάνιας που ζει ο λαός της χώρας, ο μισός με αυτούς -τους Έλληνες- που βοηθάνε τους πρόσφυγες και ο άλλος μισός με αυτούς -τους Έλληνες πάλι- που καταστρέφουν τις δομές αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες.
Είναι όλοι αυτοί που συντηρούν τέτοιες αυταπάτες, οι δήθεν αριστεροί με εθνικιστικές ευαισθησίες, οι δήθεν φιλελεύθεροι με ακροδεξιά ξεπλύματα και ο κάθε απολιτίκ ψωροπερήφανος για ένα κομμάτι γης στα νότια Βαλκάνια του οποίου τα σύνορα έθεσαν με διάφορες συνθήκες οι Μεγάλες Δυνάμεις, αφού φρόντισαν πρώτα να το τροφοδοτήσουν με αρκετά δάνεια ώστε να να γίνει προτεκτοράτο τους μέχρι το τέλος του χρόνου.
Είναι η ίδια χώρα, της οποίας κάποτε ο μεγαλύτερος φιλόσοφος, ο Σωκράτης, είπε «Δεν είμαι Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του κόσμου».
 
Στη εθνική περηφάνια αριστερών, δεξιών και λοιπών που κάνουν επικοινωνιακά κόλπα πάνω στους πρόσφυγες, σε όλα τα "μπράβο Ελλάδα, μπράβο Έλληνες" που βρήκε ευκαιρία να ξεστομίσει ο καθένας, πιστεύοντας πως η αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες είναι κάτι το οποίο καθορίζεται από εθνικά σύνορα και ταυτότητες, σε όποιον είδε τους πρόσφυγες σαν "μπίζνα" και έσπευσε να ασχοληθεί και αυτός με μια ΜΚΟ ώστε να γεμίσει την τσέπη του με ανθρώπινες ζωές, στο τέλος ο Άνθρωπος θα πατήσει πάνω και στις μπίζνες και στα σύνορα και στην περηφάνια και έθνη σας.
 
«Ο Άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση» -Αντρέ Μπρετόν


===

Λίγα λόγια για τη χρονιά που φεύγει (την περιφορά της Γης γύρω από τον Ήλιο δηλαδή που διαρκεί 365,2564 μέσες ηλιακές ημέρες, ή ένα αστρικό έτος).
   
Τέτοιες μέρες, «χρονιάρες», συνήθως οι σκέψεις του καθενός πάνε σε ατομικούς του στόχους ή σε τυπικές ευχές καλλιστείων (Ειρήνη στον Κόσμο, κλπ). Ουσιαστικά, αυτό που εύχεται ο καθένας, είναι να αυτοβελτιωθεί και μαζί του να αυτοβελτιωθεί και ο κόσμος που ζει. Δυστυχώς όμως, όσο και να έχει εξελιχθεί το ανθρώπινο είδος, αυτοβελτίωση δεν υπάρχει χωρίς προσπάθεια. Κι όσοι προσπαθούν για βελτίωση δε το εύχονται απλά μια μέρα το χρόνο ούτε το διαφημίζουν, αλλά το προσπαθούν ολόψυχα κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Ερχόμενοι σε σύγκρουση με το κατεστημένο, ερχόμενοι σε σύγκρουση με αξίες, ιδανικά, έθιμα, αναλώσιμα κι ανακυκλώσιμα είδωλα, μέντορες και καθοδηγητές και με την κοινωνία ολόκληρη.
   
Έτσι λοιπόν ο σκοπός είναι η συνεχής βελτίωση, η συνεχής εξέλιξη, η συνεχής «κίνηση» («τα πάντα ρει» όπως είχε πει ο Ηράκλειτος). Η στασιμότητα στη σκέψη και στη στάση ζωής σκοτώνει. Φέρνει κλειστομυαλιά, ρατσισμό, φασισμό, και όλων των ειδών τα κόμπλεξ και φοβίες. Και ιστορικά, ήταν μόνο οι κλειστές κοινωνίες σε δάση, βουνά, νησιά κι άλλα απόμακρα μέρη, οι οποίες δεν εξελίχθηκαν καθόλου. Σήμερα είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν συνειδητά να απομακρύνονται από κάθε τι θετικό, άνθρωπο ή κατάσταση, αγκαλιάζοντας μόνο την αρνητικότητα.
   
Η συνεχής σύγκρουση με τα πάντα δε πρέπει να σταματά ούτε στον εαυτό μας. Αντίθετα, εκεί πρέπει να δίνεται και η μεγαλύτερη μάχη. Εκεί είναι και το πιο δύσκολο. Γιατί ξέρουμε πως πολλές φορές θα βοηθήσουμε ένα άνθρωπο να γίνει δυνατός και να σηκωθεί, ίσα ίσα για να μας ρίξει εμάς κάτω με τη δύναμη που του δώσαμε. Ξέρουμε πως θα προσφέρουμε αγάπη, καλοσύνη κι αλληλεγγύη για να εισπράξουμε ειρωνία, κακία και μίσος. Επηρεαζόμαστε από είδωλα για να βελτιωθούμε χωρίς να μας καθορίσουν πλήρως. Πηγαίνουμε σε ένα νέο μέρος και ξέρουμε πως υπάρχει η περίπτωση να μη ξαναγυρίσουμε ποτέ. Μαθαίνουμε τον εαυτό μας για να τον επαναπροσδιορίσουμε. Ασπαζόμαστε έννοιες και ιδεολογίες για να τις ξεπεράσουμε. Και γνωρίζουμε ένα άνθρωπο και είμαστε προετοιμασμένοι να τον χάσουμε.
   
Αυτό όμως είναι και η έννοια της συνεχούς βελτίωσης και της ελευθερίας. Και όπως είπε ο Αλμπέρ Καμύ «ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν ανελεύθερο κόσμο, είναι να γίνεις τόσο απόλυτα ελεύθερος, ώστε και μόνο η ίδια σου η ύπαρξη να αποτελεί επαναστατική πράξη».
   
Αυτή η χρονιά λοιπόν ανήκει πάντως δικαιωματικά στον κόσμο και συγκεκριμένα στον Πρόσφυγα. Σε αυτόν που είδε τους παππούδες τις γιαγιάδες και τους γονείς του να πεθαίνουν από βόμβες, μέχρι που μια βόμβα τον έβαλε σε μια βάρκα για το άγνωστο. Σε αυτόν που ακόμα και τότε βίωσε την σκληρότητα ενός εμπόρου ανθρώπων. Σε αυτόν που πνίγηκαν τα παιδιά του για να ακούσει ένα τηλεπαρουσιαστή να του λέει πως «αφού μπήκε σε βάρκα Γενάρη μήνα, ε, θα πνίγεται». Αυτόν που ήρθε σε ένα νέο τόπο για να βιώσει νέο ρατσισμό από τους εγχώριους νεοφασίστες. Αυτόν που κάποτε μια αντιπολίτευση του άπλωνε το χέρι κι έχυνε μαύρο δάκρυ για το δράμα του, μέχρι να γίνει κι αυτή κυβέρνηση και να τον δει όπως όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Αυτόν που ψάχνει την ελευθερία και πεθαίνει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Αυτόν που περιμένει μια ευρωπαϊκή οδηγία για να καθορίσει το μέλλον του. Αυτόν που τη ζωή του λένε «λαθραία». Αυτόν που έχει αποφασίσει πως η ζωή του είναι πλέον χαμένη, κι όμως αγωνίζεται ακόμα για να μη ζήσουν και οι μελλοντικές γενιές την ίδια κατάσταση. Αυτός που ενοχλεί και τον μισούν όχι τόσο για το χρώμα δέρματος ή τη θρησκεία του, αλλά για το γεγονός πως είναι φτωχός που αγωνίζεται μέχρι θανάτου για να ζήσει, επειδή θυμίζει στον εγχώριο φτωχό πως εκείνος μια ζωή θα σκύβει το κεφάλι του.
   
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ευχηθείς να «αυτοβελτιωθεί» ο εαυτός σου ή ο κόσμος, σκέψου τι κάνεις εσύ παράλληλα για αυτό. Την επόμενη φορά που θα γκρινιάξεις για το πόσο «σε γάμησαν οι προηγούμενες χρονιές και η επόμενη ας κάνει κανένα τσιγάρο» λίγο πριν απολαύσεις άλλο ένα πλούσιο πρωτοχρονιάτικο γεύμα, το οποίο θα σβήσεις με γέλια, παρέα και μια θάλασσα αλκοόλ, ίσα ίσα για να τα ξεράσεις την επόμενη μέρα και να λιώσεις στο άνετο κρεβάτι σου, σκέψου τι περνάει αυτή τη στιγμή ο Πρόσφυγας. Κι επειδή γνωρίζω πως ειδικά αυτές τις μέρες γίνεται ο ετήσιος «Δακρύβρεχτος Διαγωνισμός» με τους μεν να φωνάζουν για τους άστεγους και τους δε να λένε πως τα χριστουγεννιάτικα δώρα δε τα φτιάχνει ο Αγιοβασίλης αλλά ένα ανήλικο παιδάκι σε κάποιο εργοστάσιο της Κίνας, ας επικεντρωθούμε σε ένα τεράστιο υπαρκτό πρόβλημα που είναι δίπλα μας. Βγάλε από μέσα σου κάθε ίχνος Ρατσισμού, πέτα στα σκουπίδια τα τελευταία υπολείμματα Ξενοφοβίας που μπορεί να έχεις, ξέχνα τα εθνικά σύνορα, άσε κάτω τη ηρωϊκή σημαία, φτύσε τα λογύδρια μίσους των θρησκευτικών ποιμένων και αγκάλιασε τον Άνθρωπο.
   
Καλή νέα χρονιά σε όποιον αισθάνεται Άνθρωπος.



===

17.11.1985 - 17.11.2015
In Memory


===

Μη φοβάσαι

Ένας από τους πιο ανασταλτικούς παράγοντες για την οποιαδήποτε πρόοδο και δημιουργία, είτε είναι σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων, είτε σε κοινωνικές δομές, είναι ο φόβος. Αν και η λέξη "φόβος" να ακούγεται σίγουρα πολύ γενική, δε παύει να είναι συνυφασμένη με κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ένας από τους πρώτους φόβους που ποτίζεται ο άνθρωπος είναι ο φόβος του Θεού. Ένα υπέρτατο παντοδύναμο ον που θα σε αγαπά όσο τον υπακούς και θα σε τιμωρήσει αν είσαι ανυπάκουος. Ο Μπακούνιν είχε πει πως "Η πρώτη επανάσταση πρέπει να είναι ενάντια στην υπέρτατη τυραννία της θεολογίας, στο φάντασμα του Θεού. Όσο θα έχουμε ένα αφέντη στον Ουρανό, θα είμαστε και σκλάβοι στη Γη".

Η Θρησκεία έχει καταφέρει να ενσωματώσει πολλούς, αν όχι όλους τους ανθρώπινους φόβους. Το φόβο μη ξεφύγουμε από τα ηθικά πλαίσια, τα νόμιμα πλαίσια, ακόμη και τα υπερφυσικά -και ανύπαρκτα- πλαίσια. Καλλιεργεί το φόβο απέναντι στις μορφές εξουσίας, αρχικά στο Θεό Αφέντη κι εν συνεχεία σε λοιπούς αρχηγίσκους, ιερείς, την κυβέρνηση, κ.ο.κ. Αυτός ο φόβος σε κάνει να υπακούς, πράγμα το οποίο γίνεται πολλές φορές με μια υποσχόμενη ανταμοιβή, από μια καλύτερη θέση στη δουλειά όσο υπακούς το αφεντικό μέχρι μια θέση στον Παράδεισο αν υπακούς τον Θεό Αφέντη.

Υπάρχει φυσικά κι ο ενστικτώδης φόβος τον οποίο έχουμε όταν δούμε ένα όχημα ή ένα άγριο ζώο να κατευθύνεται προς τα πάνω μας, ή ακόμη κι όταν νιώσουμε ένα άγγιγμα στο σκοτάδι. Ξυπνά το ένστικτο της αυτοπροστασίας και σε αυτή την περίπτωση ο φόβος που νιώθουμε είναι κυρίως δημιουργικός. Το μυαλό κυρίως εφησυχάζεται απέναντι σε αυτή τη μορφή φόβου επειδή είναι σαν το φόβο του αγνώστου όπως το Σύμπαν ή το φόβο του Θανάτου.

Ο φόβος ριζώνει κυρίως στην ταυτισή μας με το άμεσο περιβάλλον. Ταύτιση με μια ιδέα, μια κοινωνία, μια θρησκεία, μια χώρα, φέρνουν και το φόβο που νιώθει κάποιος σε περίπτωση που καταστραφεί αυτό το γνώριμο σε αυτόν περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει γιατί η ταύτιση είναι τόσο μεγάλη, που βάζουμε το περιβάλλον ή την ιδέα πάνω από τον εαυτό μας, όπως κάποιος μπορεί να βάλει το "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια". Εν συνεχεία αυτό επεκτείνεται και σε μικρότερα πράγματα, όπως ο φόβος των περιουσιακών στοιχείων και ιδιαίτερα των προσωπικών δεδομένων (ο κρύος ιδρώτας που λούζει κάποιον όταν πιάνει τη τσέπη του και δε βρίσκει μέσα το κινητό).

Δεν υπάρχει κάποια πλήρης διαφυγή από το φόβο γιατί ο φόβος ριζώνει στο μυαλό. Το να μιλά κάποιος για εξάλειψη του φόβου δε θα ήταν βάσιμο, διότι το ανθρώπινο μυαλό έχει ακόμα πολλές σκοτεινές γωνίες που δεν έχουν μελετηθεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε είναι να ξεπεράσει τους ήδη υπάρχοντες αλλά αβάσιμους κι άχρηστους φόβους του όπως π.χ. ο φόβος του διαφορετικού (μετανάστες, ομοφυλόφιλοι, άτομα με αναπηρία, άστεγοι, κλπ), το φόβο του να χάσει τα περιουσιακά του στοιχεία (όπως λέει κι ο λαός "στον τάφο θα τα πάρεις?") ακόμη και το φόβο του να αλλάξει τις ιδέες του (σε αυτή τη περίπτωση όσο πιο μεγάλη η ιδέα, τόσο το δυσκολότερο).

Δυστυχώς η κοινή γνώμη είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην καταπολέμηση τέτοιων φόβων. Κι εκεί έρχεται ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των περισσοτέρων, το ψέμα. Φοβάσαι τι θα πουν για τα ρούχα σου, τα μαλλιά σου, το αμάξι σου, το βάρος σου, το πως μιλάς, το πόσο συχνά ερωτεύεσαι και με τι αριθμό και "ποιότητα" ατόμων, τι κάνεις το πρωί, το βράδι, στη τουαλέτα, στο σπίτι, στο κρεβάτι, στη δουλειά, πως ζεις και πως θα πεθάνεις. Αλήθεια, όλοι εσείς που ανησυχείτε ή ανησυχούσατε μια ζωή για το τι θα πεί ο κόσμος, τι έγινε ρε παιδιά, είπε τίποτα?

«Μη φοβάσαι ότι και να γίνει μη φοβάσαι,
φτάνει μόνο αληθινός να ξέρεις να `σαι, μην φοβάσαι,
Μη φοβάσαι τους φόβους σου, τις αλυσίδες σπάσε,
φτάνει μόνο να μην κοιμάσαι, μην φοβάσαι.

https://www.youtube.com/watch?v=aNlnBSpe1hY


===

Ένα από τα μεγάλα παράδοξα της εποχής μας.



===

ΠΑΤΡΙωτισμός-ΠΑΤΡΙαρχία, κοινή η ρίζα και αχρεία.


===

Να αλλάξουμε τον εαυτό μας? Γιατί? Αφού είμαστε άψογοι.
Έτσι μάθαμε εξάλλου. Αυτό ήταν το νορμάλ κι εμείς οι συνεχιστές του.
Θα κάνουμε και τα παιδιά μας ίδια με τους παππούδες μας.
Απόλυτος Συμβιβασμός παντού και πάντα.
Συμβατικές σχέσεις, συμβατικές φιλίες, συμβατικοί έρωτες, συμβατικοί αγώνες.
Έλα, μη λες πολλά τώρα, μη φέρνεις αντίρρηση, σκύψε το κεφάλι, σεβασμός ρε, μην αντιμιλάς.
Γιατί να αλλάξουμε τον κόσμο? Ωχ αδερφέ μου... αυτά είναι για κάτι ονειροπόλους.
Αλήθεια όμως, υπάρχουν ακόμα ονειροπόλοι? Ή μήπως ξεπούλησαν κι αυτοί τα όνειρά τους?
Συμβιβάστηκαν μήπως σε ένα βωμό συμβατικού ή καθοδηγούμενου αγώνα?
Ο κυρ-Παντελής συμβιβάστηκε, αλλά κι εσύ τι έκανες, κυρ-ονειροπόλε?
Είπες πως είσαι αντιρατσιστής, αντιφασίστας, αντισεξιστής, αντικαπιταλιστής?
Έδωσες έτσι από μόνος σου τα παράσημα στον εαυτό σου?
Και γιατί νομίζεις πως σου αξίζουν?
Επειδή έτρεξες κι αγωνίστηκες?
Εγώ λοιπόν δεν είμαι τίποτα από αυτά.
Αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι για αυτά εφ όρου ζωής, χωρίς να θεωρήσω ποτέ πως είμαι.
Γιατί εφόσον επαναπαυθώ και θεωρήσω εαυτόν Αντικαπιταλιστή, Αντιφασίστα, Αντιρατσιστή, Αντισεξιστή ή Αναρχικό, τότε πέφτω στην παγίδα να θεωρώ πως πέτυχα τον σκοπό μου.
Όποιος αγωνίζεται ώστε να εξαλειφθεί ο Φασισμός, ο Ρατσισμός, ο Σεξισμός, ο Καπιταλισμός, το Κράτος, κλπ, πρέπει να αγωνίζεται συνεχώς κι ενάντια στον εαυτό του. Διότι μεγαλώσαμε και γαλουχηθήκαμε σε μια κοινωνία που οι δομές της και μόνο μας βάζουν σε αισχρές νόρμες. 
Για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να γελά με το σεξιστικό αστειάκι.
Για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει μια ρατσιστική παραπομπή.
Για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να φασίζει όταν νιώθεις περιορισμό.
Για αυτό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να βρίσκει μια μικρή λογική σε Κράτος και Κεφάλαιο.
Ο αγώνας είναι πρωτίστως ενάντια στον εαυτό μας, γιατί είμαστε το πρώτο και βασικότερο κομμάτι του κόσμου που θέλουμε κάποτε να αλλάξουμε.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ


===

Την Ελλάδα θέλομεν κι ας τρώγωμεν μόνο wi-fi


===

Αντιεξουσιαστικό mashup από Ίλιον.


===


Κοινωνικό μήνυμα της μέρας από το Ρέθυμνο.



===

Και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο υπάρχουν χρήσιμοι ψηφοφόροι.


===

Αρχίσανε τα όργανα.
Αφού δε βάρεσε ο Τσίπρας τα νταούλια να χορεύουν οι εταίροι, βαράνε οι ψηφοφόροι τα κεφάλια τους στον τοίχο.
ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΤΑΔΟΤΗ.
Αλήθεια όμως, ποιόν πρόδωσε ο Αλέξης Τσίπρας?
Πρόδωσε μήπως τον ΣΕΒ που συναντούσε προεκλογικά? Όχι.
Πρόδωσε μήπως τους μιντιάρχες που συναντούσε προεκλογικά? Όχι.
Πρόδωσε μήπως τους Ζαπατίστας-Βατοπεδίστας που συναντούσε προεκλογικά? Όχι.
Πρόδωσε μήπως το διευθαρμένο πολιτικό σύστημα με το οποίο χαχάνιζε προεκλογικά? Όχι.
Υποσχέθηκε να σκίσει το μνημόνιο? Το έσκισε. Κι έφερε άλλο, καλύτερο κι αποτελεσματικότερο.
Υποσχέθηκε να πολεμήσει τη διαφθορά? Θα την πολεμήσει. Τη διαφθορά των πολιτών όμως μόνο.
Υποσχέθηκε να καταργήσει τα κέντρα κράτησης μεταναστών? Τώρα λέγονται κέντρα φιλοξενίας.
Υποσχέθηκε αφοπλισμό ΜΑΤ? Το έκανε. Τώρα απλά σου σπάνε χέρια και πόδια με το γκλοπ.
Υποσχέθηκε να εφαρμόσει το νόμο στις Σκουριές? Το έκανε, ανοίγοντας νέα παραθυράκια.
Δεν υπάρχει κανένας "προδότης" στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.
Απλά άλλος ένας αναλώσιμος κι ανακυκλώσιμος πολιτικός. συνεχιστής του έργου των προηγουμένων.
Θα εφαρμόσει τα πάντα, θα υπογράψει τα πάντα και στο τέλος θα πάρει πρωθυπουργική σύνταξη.
Αυτό γινόταν πάντα, αυτό θα συνεχίσει να γίνεται, όσο ψάχνει ο λαός τον όψιμο Μεσσία της κάλπης
   
Ο Ανδρέας Παπανδρέου έβγαινε πρωθυπουργός 30 χρόνια σύνολο (15 χρόνια μέχρι που πέθανε, άλλα 10 χρόνια από τις αφίσες με τη μάπα του κι άλλα 5 χρόνια μέσω ΓΑΠ). ΠΑΣΟΚ forever.
Με μια απλή αναλογική (ηλικία κι επιδραστικότητα) ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρωθυπουργός των επόμενων τουλάχιστον 60 ετών. Μέχρι τον επόμενο "προδότη".


===

Θέσεις μάχης σε ένα ψεύτικο κόσμο.


===

Για τον Παύλο.


===

Ανοίξαν πάλι τα σχολειά, το διάβασμα δε τελειώνει, ΜΓΔ


===

"Γιατί όλοι εσείς οι ρατσιστές έχετε τέτοια θέματα?"


===

Κοινωνικό μήνυμα της ημέρας.


===

Οικονομικές κρίσεις του Καπιταλισμού και άλλα παραμύθια.


===

Όχι μάγκας. Ψευτονταής μόνο με παρέα, ποτέ μόνος του.


===


"Οι ξεχρεωμένες χώρες, δε χρειάζεται να έχουν εκλογές." - Βόλφγκανγκ Σόιμπλε





===

Παλιό μα πάντα επίκαιρο.


===

Μένουμε Ευρώπη.


===

#Pedion_Areos




===

Τώρα κλάψτε σα μωρά και περαστικά.


===

Θα πιέσουν από αριστερά, θα διώξουν τα λαμόγια και τους γεμανοτσολιάδες, θα στήσουν κρεμάλες, θα, θα, θα... 
Ο Καμμένος θα το κάνει Κούγκι.
Η Ζωή με το παρών θα τους ταράξει στην νομιμότητα.
Ο Βαρουφάκης θα οργανώσει την αντίσταση από την Αίγινα.
Όσοι στήριξαν αυτή την κυβέρνηση-παρωδία, πολιτικοί, ψηφοφόροι, ο Ζιζέκ, ο Φιντέλ Κάστρο, όλοι ξεφτιλίστηκαν.
Το βροντερό "ΟΧΙ" στο δήθεν δημοψήφισμα της δημοκρατίας, το έστειλε πακέτο ο Τσίπρας και η υπόλοιπη Βουλή ως "ΝΑΙ" στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. 

Ξέρεις νοικοκυραίε που ξύπνησες ξαφνικά αριστερός, επειδή δε βγαίνανε τα κουκιά και προτιμούσες ένα πολιτικό μεσσία να σου σβήσει το χρέος και να σε σώσει από την "κρίση", αντί να αγωνίζεσαι καθημερινά και αδιάκοπα για τη ζωή και το μέλλον σου, τι ακριβώς είναι ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης?

«Από την στιγμή που εντάσσεται ένα κράτος μέλος υπό την κηδεμονία του ΕΜΣ και δεχτεί τους όρους δανειακής διευκόλυνσης, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ κατοπινής διαπραγμάτευσης, ή επαναδιαπραγμάτευσης των όρων και των συνθηκών.»

Κοινοβουλευτικές λύσεις και σωτήρες από την εκλογική κάλπη, ποτέ δεν υπήρξαν, ποτέ δε θα υπάρξουν.


===

Ο Καπιταλισμός δεν έχει διλήμματα και δημοψηφίσματα, μόνο μονόδρομους.


===

Φιλοσοφικό διάλειμμα


===

Ο ελεγκτής είναι ντροπή, όχι δουλειά.


===

Αυτό το καλοκαίρι δε ξεχνώ. Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι Έλληνες πουθενά.


===

"Κάθε θάνατος μετανάστη μετά τις 25 Γενάρη, είναι ευθύνη της κυβέρνησης." -Άγνωστος Συριζαίος


===

Hasta la vista, vromofasista.


===

Μετανάστες σε σχολεία, σπίτια και στενά, και κλώτσα τον φασίστα από τη γειτονιά.


===



===

You're digging for gold, throwing nature away, a fortune of nothing, but someday you'll pay. 


===

Μουσικό διάλειμμα


===

Αγώνας μέχρι το Αύριο να γίνει Σήμερα. #WaleedTaleb


===

Κανένας μόνος του απέναντι στον νεοελληνικό φασισμό #WaleedTaleb




===

Ελλάς, θρησκεία, παρέλαση, του πατριωτισμού η επέλαση.


===

Τοίχο τοίχο, μη σε πετύχω (από δορυφόρο)


===

Νέοι φόροι, νέα μέτρα, πιάσε και καμία πέτρα.


===

Το πρόβλημα στην Ε.Ε. είναι ταξικό κι όχι εθνικό.
Το νεοφιλελευθερισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.


===

Περί Παιδείας.

"...Όμως μια τέτοια παιδεία δεν ευνοείται από τις πολιτικές παρατάξεις και από όλες τις κυβερνήσεις, διότι κατασκευάζει ελεύθερους και ανυπότακτους πολίτες μη χρήσιμους για το ευτελές παιχνίδι των κομμάτων και της πολιτικής."


===

Smash National Pride, worldwide.


===

Money for nothing.


===

Like a man is a mountainside,
Greatness waits for those who try,
None can teach you, it's all inside.



===

Φάε τον Πασόκο και όλες τις πρόσφατες μεταλλάξεις του.


===

(Ant)Hell(enator) Awaits.


===

Flying Anarchists.


===

Ιπτάμενοι Αναρχαγιοβασίληδες.


===

Στον ελλαδικό χώρο υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων.
Τα παράσιτα, αυτοί που επιβιώνουν, κι αυτοί που ζουν. 
Για το Νίκο Ρωμανό.


===

Ούτε τα ποντίκια, ούτε καν οι μύγες θα πλησιάσουν τέτοιο τοξικό υλικό.


===

Η Απάτη της Εθνικής Υπερηφάνειας.
Αυτής που σε κάνει να είσαι μην είσαι υπερήφανος για κανένα δικό σου επίτευγμα παρά μόνο για τα ένδοξα χρόνια, τους ένδοξους προγόνους και το ένδοξο έθνος που θα ξαναγεννηθεί.
Έθνη-προτεκτοράτα τα οποία ορίζονται από τα εκάστοτε σύνορα που βάζει μια απροσδιόριστη "Μεγάλη Δύναμη". Έθνη τα οποία θα άλλαζαν μονομιάς αν ο εκάστοτε υπερήφανος πατριώτης είχε γεννηθεί 200 χιλιόμετρα πιο βόρεια, ή πιο δυτικά, ή πιο ανατολικά και φώναζε περήφανος για την αντίστοιχη χώρα. Περηφάνεια για τίποτα άλλο παρά ψεύτικα "εθνικά ιδανικά", δήθεν "ιερά χώματα" και "αθάνατους ήρωες" οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για να προστατέψουν το Πατριωτικό Ψέμα.


===

Και όποιος κοιμάται Φασίστας, ξυπνάει Ελληναράς.


===

The only Hope, the only Salvation, is a Total Anthellenation.


===

 Στηρίζοντας τον Εθνικό Μύθο.
Ελλάδα. Η μοναδική χώρα παγκοσμίως που κάνει παρέλαση, ενώ σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν πλέον, για να γιορτάσει την αρχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κι ένα ΟΧΙ που ποτέ δεν ειπώθηκε.


===

Η δουλειά είναι ντροπή, η ζωή είναι γιορτή.


===

Come with the Anthellenator if you want to live...


===

Η Αρχαία Ημών Αναρχία.


===

Ούτε στη Μάνη ούτε πουθενά.


===

Ο Φασισμός αν δε ταφεί, θα τραφεί. Και τρέφεται με μίσος και μόνο.


===

Επιμόρφωση φασίστων με μαθηματική ακρίβεια.


===

Μόνη πατρίδα το μέλλον.


===

Στις Ανθελληναράδικες διακοπές μας προτιμάμε πάντα παραλίες εγκεκριμένες από τη
NEW WORLD ORDER 


===

«Χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να σταθεί ο άνθρωπος στα δύο του πόδια. Δεν θα τον γυρίσω εγώ στα τέσσερα» - Μενέλαος Λουντέμης


===

Όσο υπάρχουν Κράτη, Έθνη και Θρησκείες, ο Άνθρωπος δε θα είναι ποτέ Ελεύθερος.


===

Πολιτιστικό μήνυμα.


===

Πέτα την απ'το μπαλκόνι.


===

Ανθελληναράδικα άσματα.


===

Ελληνικό καλοκαιράκι.


===

Συνανθέλλην σερβιτόρος.


===

Παρόλη τη ζέστη, στηρίζουμε.


===

Διάλυση και πάλι από την αρχή.


===

Η Ανθρωπιά θέλει Φιλότιμο.


===

Αγαπάμε Αργυρώ.


===

The Greek Dream.


===

NEW WORLD ORDER will prevail...


===

Νοικοκυραίοι, αυτή η μάστιγα...


===

Anthellenicat speaking.


===

Charlie speaking.


===

Κάτι για τα κομματικά παραμάγαζα.


===

Μηδενός εξαιρουμένου.


===

Και οι υπόλοιποι τον ύπνο τους.


===

Ακόμα κοιτάς το ρολόι και περιμένεις να περάσει η ζωή σου?


===

Δικαιοσύνη.

===

Το κίνημά μας.


===

Το ψεύτικο ρητό για την «αυτοκαταστροφή της δημοκρατίας». Ισοκράτης σε εθνικιστική μονταζιέρα. 


===

Πατρίς, Θρησκεία, Τυραννία.


===

Κάτεργα παντού.


===

Ελληνικά κριτήρια δικαιοσύνης.



===

Από Σουηδική διαφήμιση: "Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην Κρήτη το καλοκαίρι"
Τώρα με τα χημικά από Συρία θα έχει και μεταλλαγμένους Κρητικούς.


===

Κινητοποιήσεις Ελληνικών Φυλακών 2014

Πανελλαδική Αποχή συσσιτίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ'.

Μια γενικότερη χαρτογράφηση της απεργίας πείνας:

Φυλακές κορυδαλλού : Συμμετέχουν 1300 κρατούμενοι. Ενώ απο σήμερα προστέθηκαν 150-200 κρατούμενοι από την Ε πτέρυγα που δεν συμμετέχουν μέχρι σήμερα. Σύνολο 1450-1500.

Φυλακές Κέρκυρας: Συμμετέχουν μέχρι τώρα στην απεργία πείνας 120 κρατούμενοι.

Φυλακές Αυλώνα: Συμμετέχουν στην απεργία πείνας 120 κρατούμενοι αφού προστέθηκαν αλλοι 20 κρατούμενοι.

Φυλακές Νιγρίτα Σερρών: Συμμετέχουν 280 κρατούμενοι απο σημερα.

Φυλακές Δομοκού: Συμμετέχουν 350 άτομα πλεον αφου προστεθηκαν σήμερα 50. Ενω η υπόλοιπη φυλακή στηρίζει με καθολική αποχή συσσιτίου.

Φυλακές Γρεβενών: Συμμετοχή 400 άτομα.

Φυλακές Μαλανδρίνου: Συμμετέχουν 120 άτομα.

Φυλακές Πατρών: Συμμετέχουν περίπου 550 κρατούμενοι.

Φυλακές Αλικαρνασσού: Καθολική αποχή συσσιτίου.

Φυλακές Τρικάλων: 120 κρατούμενοι.

Φυλακές Ναυπλίου: 50 κρατούμενοι.

Φυλακές Διαβατών: Ξεκινούν εκ νέου τις επόμενες ημέρες.

Φυλακές Άμφισσας με 200 κρατούμενους

Φυλακή Λάρισας με 330 κρατούμενους

Φυλακές Χανίων 280 κρατούμενοι


===

Στο νοσοκομείο ο Πρετεντέρης. Τελικά αρρωσταίνουν και τα μαγνητόφωνα.


===

Ο Σαμαράς σκοράρει για σένα στο Μαξίμου.


===

Εκεί που τερματίζει η λογική, αρχίζει ο Έλληνας.


===

Αντιφασίστες οπαδοί. Αυτή η μάστιγα.


===

World Refugee Day - June 20.
The coming of the NEW WORLD ORDER means the end of the border.


===

ΜΟΛΩΝ ΦΡΑΠΕ.


===

Too much tradition will make you blind.



===

Κοινωνικό Μήνυμα Εκλογών


===

Στηρίζουμε τον Ιερό Αγώνα.
Σλόγκαν μας: "Ότι κι αν ψηφίζω, βγάζει Παπαδήμο, τρύπια είναι η κάλπη τους, στο δρόμο θα τους κρίνω."




===

Από Ελλάδα μέχρι Τουρκία, ο εχθρός είναι στις Τράπεζες και τα Υπουργεία.



===



===

Πήρες κάμπριο, αλλά δεν έχεις λεφτά για βενζίνη.
Πήρες iPhone, αλλά δεν έχεις λεφτά για κάρτα.
Κανονίζεις διακοπές, αλλά δεν έχεις λεφτά για φαγητό.
Δουλεύεις πέντε μέρες και τα ξοδεύεις σε ένα βράδυ.





Ένας πολιτικός κάθεται σε ένα τραπέζι με 20 σουβλάκια, παρέα με ένα μετανάστη και ένα τηλεθεατή. Παίρνει τα 19 σουβλάκια και τα μοιράζει στους φίλους του τον βιομήχανο, τον εργολάβο, τον καναλάρχη και τον εφοπλιστή και λέει στον τηλεθεατή
"Πρόσεχε, ο μετανάστης θέλει να σου φάει το σουβλάκι!"







#FreeGeronPastitsios









1 σχόλιο:

  1. δεν γαμιεσαι λεπρο ερπετοειδες εβραιο τουρκο μογκολο, απογονε της αβρααμ και του σαρα. της αδαμ και του ευα,της δαυϊδ και της ιοναθαν
    ο γιατρος που σου ραβη την κολοτρυπιδα, μια και εισαι τακτικος πελατης σου κανει εκπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή